ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έξαλλοι οι Ιταλοί με τον Σαλβίνι- Το βράδυ της καταστροφής στη Γένοβα διασκέδαζε σε δείπνο

Έξαλλοι οι Ιταλοί με τον Σαλβίνι- Το βράδυ της καταστροφής στη Γένοβα διασκέδαζε σε δείπνο

Έντονες αντιδράσεις τόσο στην πολιτική σκηνή όσο και στους απλούς πολίτες προκάλεσαν οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνου τον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, σε εκδήλωση με 260 καλεσμένους μετά την τραγωδία στη Γένοβα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τοπικά μέλη στο Twitter και δείχνουν τον υπουργό Εσωτερικών χαμογελαστό, κάνουν το γύρο του διαδικτύου στην Ιταλία.

https://twitter.com/AnnaLeonardi1/status/1029754880574013440

Την ώρα που οι διασώστες εξακολουθούν να αναζητούν αγνοούμενους ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους 38 άτομα μετά την τραγική κατάρρευση της οδογέφυρας Μοράντι στη Γένοβα, ο Ματέο Σαλβίνι γιόρταζε στο Φούρτσι Σικούλο, στην Επαρχία της Μεσσίνα.

Ο υπουργός Εσωτερικών ήταν σε δείπνο με 260 άτομα που διοργάνωσε η τοπική ελίτ της Λέγκας. Ποτήρια γεμάτα κρασί, πιάτα με ψαρικά, πολλές φωτογραφίες και selfies, όπως αυτή με τον Αντόνιο Ματσέο, που έγραψε στο Twitter: «Θαυμάσια εναλλακτική για το Δεκαπενταύγουστο με τον υπουργό». Και στη συνέχεια, μια μεγάλη τούρτα με τη φράση «Κερδίζει η ομάδα» για το κλείσιμο της βραδιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.