ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Ο ειδικός ανακριτής προτείνει φυλάκιση έως έξι μηνών για τον βοηθό του Τραμπ Τζορτζ Παπαδόπουλο

ΗΠΑ: Ο ειδικός ανακριτής προτείνει φυλάκιση έως έξι μηνών για τον βοηθό του Τραμπ Τζορτζ Παπαδόπουλο

Ο ειδικός ανακριτής των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μιούλερ πρότεινε ποινή φυλάκισης έως και έξι μηνών για τον πρώην βοηθό στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, τον Τζορτζ Παπαδόπουλος.

Επικεφαλής της έρευνας για τη φερόμενη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές του 2016, ο Μιούλερ χαρακτήρισε την πρότασή του «δικαιολογημένη και σωστή».

Ο Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα για τις επαφές του με τους Ρώσους ενόσω ήταν μέλος της ομάδας του Τραμπ.

Η δικαστική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

«Η κυβέρνηση δεν λαμβάνει θέση σε κάποια συγκεκριμένη ποινή που θα πρέπει να επιβληθεί. Προτείνει ωστόσο με όλο τον σεβασμό πως μία ποινή φυλάκισης, που θα κυμαίνεται βάσει των προβλεπομένων ορίων από μηδέν έως έξι μήνες είναι η δέουσα και δικαιολογείται πλήρως», αναφέρει στο υπόμνημά του ο Μιούλερ, προσθέτοντας πως ο Παπαδόπουλος έλεγε ψέματα στο FBI σχετικά με τις επαφές του με τους Ρώσους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παπαδόπουλος είναι ένας από τους τρεις πρώην αξιωματούχους της εκστρατείας Τραμπ, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι είπαν ψέματα στους ανακριτές. Οι άλλοι δύο είναι ο πρώην σύμβουλος εθνικής Ασφάλειας Μάικλ Φλιν και ο επιχειρημαιτίας Ρίτσαρντ Γκέιτς, ο οποίος ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της εκστρατείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.