ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τραμπ: Αιχμές και για την ανάμειξη της Κίνας στις αμερικανικές εκλογές

Τραμπ: Αιχμές και για την ανάμειξη της Κίνας στις αμερικανικές εκλογές

Μετά τις δηλώσεις που έκανε σε σχέση με την ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές ο Πρόεδρος των Η.Π.Α έγραψε στο twitter ότι το ενδιαφέρον πρέπει να στραφεί προς την Κίνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που επικεντρώνονται στη Ρωσία θα πρέπει να αρχίσουν να κοιτάνε προς μια άλλη κατεύθυνση, την Κίνα» ήταν το tweet που έγραψε ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος.

Η διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε αυτό το Σαββατοκύριακο την Κίνα για ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές, σε μια χρονική περίοδο όπου ο Αμερικανός πρόεδρος καταφέρεται όλο και περισσότερο εναντίον της έρευνας για τις υποψίες συμπαιγνίας μεταξύ της Ρωσίας και της ομάδας που είχε αναλάβει την προεκλογική του εκστρατεία το 2016.

«Όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που επικεντρώνονται στη Ρωσία θα πρέπει να αρχίσουν να κοιτάνε προς μια άλλη κατεύθυνση, την Κίνα» ήταν το tweet που έστειλε χθες Σάββατο ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το συγκεκριμένο μήνυμα μάλλον πέρασε απαρατήρητο, έως τη στιγμή που ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Μπόλτον, ερωτηθείς για το θέμα σήμερα σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, κατηγόρησε επίσης το Πεκίνο, όπως και τη Μόσχα και την Τεχεράνη και την Πιονγκγιάνγκ ότι επιχειρούν να αναμειχθούν στην εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ.

«Μπορώ μετά βεβαιότητας να σας πω ότι πρόκειται για μια επαρκή απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ- η ανάμειξη της Κίνας, η ανάμειξη του Ιράν, η ανάμειξη της Βόρειας Κορέας, ώστε να πάρουμε μέτρα για να την αντιμετωπίσουμε» είπε ο Μπόλτον.

«Πρόκειται, λοιπόν, για τέσσερις χώρες».

Όταν του ζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που αυτές οι χώρες, ιδίως η Κίνα, προσπαθούν να επηρεάσουν τις αμερικανικές εκλογές, ο Τζον Μπόλτον παρέμεινε ασαφής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες σχετικά με όσα έχω δει ή όχι. Όμως, μπορών να σας πω ότι για τις βουλευτικές εκλογές του 2018, οι 4 αυτές χώρες μας ανησυχούν περισσότερο» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.