Πατέρας και γιoς προσπαθούν να περάσουν μέσα από φλεγόμενο δάσος στη Μοντάνα (βίντεο)

Πατέρας και γιoς προσπαθούν να περάσουν μέσα από φλεγόμενο δάσος στη Μοντάνα (βίντεο)

Τις στιγμές τρόμου που έζησαν μέσα στο αυτοκίνητό τους κατέγραψαν ένας πατέρας και ο γιος του που προσπάθησαν να περάσουν μέσα από ένα φλεγόμενο δάσος στη Μοντάνα.

Στο βίντεο που έχει καταγραφεί στο Glacier National Park φαίνεται ο πατέρας να ζητά από το γιο του αρχικά να επιταχύνει προκειμένου να περάσουν από τις φλόγες.

«Η φωτιά ήταν ο μόνος δρόμος για να περάσουμε με τον 70χρονο πατέρα μου» εξήγησε ο Τζάστιν Μπίλτον.

Η προσπάθειά τους, όμως, σταμάτησε όταν μπροστά τους είδαν ένα πεσμένο δέντρο.

«Τότε έβαλα όπισθεν και έφτασα σε ένα σημείο όπου τελικά αφήσαμε το αυτοκίνητο και μπήκαμε σε μια βάρκα για να γλιτώσουμε» εξήγησε ο Μπίλτον.

Τελικά τον ίδιο και τον ηλικιωμένο πατέρα του εντόπισαν και διέσωσαν δύο φύλακες του πάρκου.

Οι φωτιές στη Μοντάνα ξεκίνησαν στις 11 Αυγούστου και έχουν κάνει στάχτη περισσότερα από 4.000 εκτάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βίντεο: https://twitter.com/ABC/status/1031212405261574144

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.