Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ καταγγέλλει την διαδικτυακή παρενόχληση

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ καταγγέλλει την διαδικτυακή παρενόχληση

Αν και ο σύζυγός της είναι ένας από τους χρήστες που αγαπάει τα social media όπως δείχνει η συχνότητα με την οποία δημοσιεύει στο Twitter η Μελάνια Τραμπ, θέτει σε προτεραιότητα την εξάλειψη της διαδικτυακής παρενόχλησης.Έκανε λόγο για τις παγίδες που κρύβονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και ο σύζυγός της χρησιμοποιεί ευρέως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και με αμφιλεγόμενους για πολλούς τρόπους- η ίδια διατηρεί αποστάσεις για τη χρήση τους.

Ο λόγος για τη Μελάνια Τραμπ που έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα την εξάλειψη του φαινομένου της διαδικτυακής παρενόχλησης.

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες παρεμβάσεις της, μετά την άφιξή της στον Λευκό Οίκο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τόνισε ότι τα κοινωνικά δίκτυα «μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς θετικούς τρόπους, όμως μπορούν να αποτελέσουν και πηγή καταστροφικών συνεπειών εάν χρησιμοποιηθούν λάθος».

Η παρέμβασή της έγινε σε συνέδριο για την παρενόχληση στον κυβερνοχώρο, στο Μέριλαντ. «Ας το παραδεχθούμε: η πλειονότητα των παιδιών έχει μεγαλύτερη επίγνωση των προτερημάτων και των παγίδων που κρύβονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με ορισμένους ενήλικες» επισήμανε η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.