ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ήταν απορροφημένη στο κινητό και το μωρό της πνιγόταν στην πισίνα (βίντεο)

Ήταν απορροφημένη στο κινητό και το μωρό της πνιγόταν στην πισίνα (βίντεο)

Παραλίγο τραγωδία σε πισίνα για βρέφη σε επαρχιακή πόλη της Κίνας, όταν μία μητέρα που ήταν απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο, δεν είχε αντιληφθεί ότι το παιδί της που βρισκόταν στο νερό είχε φτάσει μία ανάσα από το μοιραίο.

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στην πόλη Fuzhou της νοτιοανατολικής επαρχίας Φουτσιάν, όταν η μητέρα είχε επισκεφθεί τον χώρο, συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Κάποια στιγμή η μητέρα εμφανίζεται να απορροφάται εντελώς χρησιμοποιώντας το κινητό της, χρονικό διάστημα στο οποίο ήταν αρκετό ώστε το ένα από τα δύο παιδιά να αντιμετωπίσει θανάσιμο κίνδυνο.

Το ενός έτους κοριτσάκι φαίνεται να παίζει στο νερό πάνω σε μία φουσκωτή κουλούρα, όταν το σωσίβιο γυρνάει ανάποδα, ρίχνοντας το παιδί στο νερό. Επί τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα, το κοριτσάκι δίνει μάχη για να βγει στην επιφάνεια και να μπορέσει να αναπνεύσει, ενώ το αδερφάκι του προσπαθεί να την βοηθήσει, μάταια όμως.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6US5fWrDnw8

Ευτυχώς, η μητέρα που δεν έχει πάρει την παραμικρή ιδέα για τα όσα διαδραματίζονται λίγα εκατοστά μακριά της, καταλαβαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης και σπεύδει να βγάλει το παιδί από το νερό, φωνάζοντας παράλληλα για βοήθεια.

Αμέσως, άλλοι παριστάμενοι φτάνουν στο σημείο, δίνοντας στο παιδί τις πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, χρειάστηκαν οι επίμονες κι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών ώστε να το επαναφέρουν στη ζωή, καθώς είχε ήδη καταπιεί μεγάλες ποσότητες νερού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο, που κατέγραψε τις δραματικές στιγμές δόθηκε στη δημοσιότητα με σκοπό να επιστήσει την προσοχή των γονέων που συνοδεύουν τα παιδιά τους σε πισίνες και παραλίες, καθώς μερικά μόνο δευτερόλεπτα απόσπασης της προσοχής μπορούν να αποβούν μοιραία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.