ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Kέρκυρα: Ομάδα νεαρών έκλεβε σπίτια σε όλα τα χωριά του νησιού

Kέρκυρα: Ομάδα νεαρών έκλεβε σπίτια σε όλα τα χωριά του νησιού

Μέσα στο αυτοκίνητο τους βρέθηκαν τιμαλφή με τα αποτυπώματά τους .

Και δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν, και στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας έπεσαν, τρεις νεαροί Έλληνες που διέρρηξαν μια παραθεριστική κατοικία στην Κέρκυρα. Όπως αποδείχθηκε στην προανάκριση, ήταν οι δράστες μιας σειράς άλλων διαρρήξεων σε χωριά του νησιού.

Οι δράστες ηλικίας 21, 20 και 18 χρόνων συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς το μεσημέρι της Παρασκευής, πριν προλάβουν να διαφύγουν από την περιοχή Μπαρμπάτι όπου είχαν παραβιάσει το σπίτι. Μέσα σε μια ειδική κρύπτη στο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν, βρέθηκαν πλήθος τιμαλφή και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα αποκάλυψαν ότι την ίδια ημέρα είχαν εξαπολύσει ένα μπαράζ τεσσάρων διαρρήξεων.

Οι κλοπές είχαν γίνει σε σπίτια στις περιοχές Δουκάδες, Αυλιώτες, Μαγουλάδες και Απραός Κέρκυρας και οι τρεις νεαροί είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα αξίας 30.000 ευρώ! Άλλες δυο διαρρήξεις είχαν κάνει στις 23 Αυγούστου στην περιοχή Απραός, πάλι με λεία πλήθος χρυσαφικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι διαρρήκτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για σύσταση συμμορίας με σκοπό την διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια σε βαθμό κακουργήματος. Οι άνδρες της Ασφαλείας εξετάζουν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.