ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το αεροπλάνο που έμεινε παρκαρισμένο στην έρημο της Νεβάδα (φώτο)

Το αεροπλάνο που έμεινε παρκαρισμένο στην έρημο της Νεβάδα (φώτο)

Το παρατημένο εδώ και δύο εβδομάδες Boeing 747 προσπαθούν απεγνωσμένα να μετακινήσουν οι αρχές.

Όσοι περνούν τις τελευταίες μέρες από την έρημο της Νεβάδα, θα παρατηρήσουν μία ασυνήθιστη εικόνα, καθώς στην μέση του… πουθενά υπάρχει ένα μισοδιαλυμμένο αεροπλάνο.

Πρόκειται για ένα Boeing 747, το οποίο λειτουργεί στο club κατά την διάρκεια του φεστιβάλ Burning Man, όμως αυτό, εδώ και δύο εβδομάδες έχει ολοκληρωθεί. Το αεροσκάφος όμως έχει μείνει εκεί…

Η Big Imagination Camp στην οποία ανήκει, φαίνεται πως δεν έκανε πράξη το μότο του πάρτι που είναι «Χωρίς Ίχνη», προτρέποντας ουσιαστικά όσους έδωσαν το παρών, να αφήσουν την έρημο Black Rock όπως ακριβώς την βρήκαν.

Τα τελευταία χρόνια, το συγκεκριμένο αεροπλάνο έχει κάνει 500 μίλια για να πάει στο φεστιβάλ αυτό και να επιστρέψει στην βάση, όμως φέτος η εταιρία που το έχει αποφάσισε να το… παρκάρει κάπου κοντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τόνισε όμως ο Κεν Φελντμαν που είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, υπήρξε ένα πρόβλημα με την μετακίνησή του, με αποτέλεσμα να σημειωθεί αυτή η καθυστέρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.