ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

70χρονη από τη Σερβία σκοτώνει εν ψυχρώ άνδρα με τον οποίο είχε δικαστική διαμάχη για το σπίτι της (βίντεο)

70χρονη από τη Σερβία  σκοτώνει εν ψυχρώ άνδρα με τον οποίο είχε δικαστική διαμάχη για το σπίτι της (βίντεο)

Τη δολοφονία ενός 59χρονου ιδιοκτήτη ακινήτων από την 70χρονη γυναίκα με την οποία είχε δικαστική διαμάχη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η 70χρονη Στογιάνκα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία πλησιάζει απόλυτα ήρεμη τον 59χρονο Ζόραν Τριφούνοβιτς τον οποίο εκτελεί με τρεις πυροβολισμούς σε δρόμο στο Βελιγράδι.

Η πρώτη σφαίρα βρήκε τον Τριφούνοβιτς στο σαγόνι και όταν αυτός έπεσε στο έδαφος η Στογιάνοβιτς τον πυροβόλησε άλλες δύο φορές, στο στομάχι και το κεφάλι.

Όπως σχολιάζουν εγκληματολόγοι ο τρόπος με τον οποίο έδρασε η γυναίκα παραπέμπει σε επαγγελματία εκτελεστή.

Θύτης και θύμα είχαν δικαστική διαμάχη για το σπίτι που έμενε η 70χρονη με το γιο της.

Η ίδια στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ομολόγησε ψυχρά: «Ναι, τον σκότωσα. Δεν άντεχα άλλο, η δικαστική διαδικασία τραβούσε σε μάκρος».

Κατά πληροφορίες η ηλικιωμένη χρησιμοποίησε το όπλο του γιου της για το οποίο εκείνος είχε νόμιμη άδεια κατοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.