ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σουτίντα: Μία στρατηγός και πρώην αεροσυνοδός, βασίλισσα της Ταϊλάνδης (φώτο-βίντεο)

Σουτίντα: Μία στρατηγός και πρώην αεροσυνοδός, βασίλισσα της Ταϊλάνδης (φώτο-βίντεο)

Την ώρα που η Ταϊλάνδη προετοιμάζεται για την καθυστερημένη στέψη του βασιλιά, απέκτησε νέα βασίλισσα: είναι η 40χρονη Σουτίντα.

Εδώ και χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες για τη σχέση του βασιλιά Μάχα Βατζιραλόνγκορν με την Σουτίντα. Τώρα, ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο 66χρονος παντρεύτηκε τη 40χρονη, η οποία είναι πλέον η νέα βασίλισσα της Ταϊλάνδης. Η ανακοίνωση δεν έδινε λεπτομέρειες ή ημερομηνία για το πότε έγινε ο γάμος.

Η μεταξύ τους σχέση φέρεται να ξεκίνησε όταν ο Μάχα Βατζιραλόνγκορν ήταν πρίγκιπας διάδοχος. Η Σουτίντα εργαζόταν ως αεροσυνοδός στην Thai Airways. Το 2014 ο τότε πρίγκιπας την όρισε επικεφαλής των σωματοφυλάκων του. Οταν έγινε βασιλιάς, το 2016, την έκανε στρατηγό και επικεφαλής της προσωπικής φρουράς του.

Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος για τον βασιλιά της Ταϊλάνδης, ο οποίος έχει αποκτήσει επτά παιδιά με τις προηγούμενες συζύγους του. Θεωρείται ο πλουσιότερος μονάρχης στον κόσμο, καθώς η βασιλική περιουσία ανέρχεται σε τουλάχιστον 33,7 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Business Insider.

Στο μεταξύ, οι τελετές για την επίσημη στέψη του έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 4-6 Μαΐου. Θα γίνουν με καθυστέρηση 2,5 ετών μετά τον θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Μπουμίμπολ Αντουλιαντέι, ο οποίος κυβέρνησε επί 70 χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.