ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τερέζα Μέι: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Βρετανία»

Τερέζα Μέι: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Βρετανία»

«Έχω δηλώσει ότι πιστεύω ότι καμία συμφωνία είναι καλύτερη από μια κακή συμφωνία. Τώρα, είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να πετύχουμε μια καλή συμφωνία με το σωστό σχέδιο για αυτές τις διαπραγματεύσεις, επειδή εκτιμώ ότι μια καλή συμφωνία είναι προς το συμφέρον της χώρας μας και προς το συμφέρον της Ένωσης», τόνισε η Μέι έπειτα από ερώτηση που της τέθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης με ψηφοφόρους που διοργάνωσε το BBC.

H βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι εξέφρασε την βεβαιότητά της ότι η Βρετανία μπορεί να πετύχει μια καλή συμφωνία στις διαπραγματεύσεις της για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας ωστόσο ότι είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τις συνομιλίες χωρίς την επίτευξη μιας συμφωνίας με τους κατάλληλους όρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Βρετανία. Πρέπει να προετοιμαστούμε να πάμε στις διαπραγματεύσεις, αναγνωρίζοντας ότι δεν σκοπεύουμε να δεχτούμε μια κακή συμφωνία», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.