ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βλ. Πούτιν: «Δεν θέλω να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες τα εγγόνια μου» (βίντεο)

Βλ. Πούτιν: «Δεν θέλω να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες τα εγγόνια μου» (βίντεο)

Κατά την διάρκεια πολύωρης συνέντευξής του ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι οι κόρες του ζουν στην Μόσχα διαψεύδοντας τις φήμες που τις ήθελαν ζουν στο εξωτερικό, ενώ αναφερόμενος στα εγγόνια του είπε ότι δεν θέλει «να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες».

Συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι δεν μιλάει για τα εγγόνια του, επειδή δεν θέλει να μεγαλώσουν σαν πρίγκιπες, αλλά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. «Για να γίνει αυτό χρειάζεται να επικοινωνούν όπως επικοινωνούν τα παιδιά συνήθως μεταξύ τους, τα απλά παιδιά στους παιδικούς σταθμούς. Έτσι και πω αυτή τη στιγμή την ηλικία τους και το όνομά τους, θα τα εντοπίσουν αμέσως και δεν θα τα αφήσουν στην ησυχία τους. Κάτι τέτοιο θα βλάψει την ανάπτυξη του παιδιού». Με τα λόγια αυτά αιτιολόγησε τη στάση του για το ότι δεν αναφέρεται στα εγγόνια του, ενώ απευθυνόμενος στον ερωτώντα είπε « Σας παρακαλώ να με καταλάβετε σωστά και να δείξετε κατανόηση».

Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι πρόσφατα απόκτησε δεύτερο εγγονό και η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ οι συντονιστές της συζήτησης τον συνεχάρησαν για τον εγγονό του.

Αναφερόμενος στις κόρες του, για τις οποίες έχουν γραφεί πολλές φορές ότι ζουν στο εξωτερικό , είπε ότι ζουν στην Μόσχα. «Τα παιδιά μου, παρά τις όποιες φήμες, ζουν εδώ στη Ρωσία, στη Μόσχα και τα εγγόνια μου, σαν κανονικοί άνθρωποι. Οι κόρες μου ασχολούνται με την επιστήμη, την εκπαίδευση, δεν ανακατεύονται με την πολιτική, με καμία πολιτική, κάνουν μια φυσιολογική ζωή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=06gH7SfSOLE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.