Β.Κορέα: Εκτέλεσαν τον τ.υφυπ. Άμυνας – Δεν θρήνησε “αρκετά” τον τεθνεώτα ηγέτη!

Β.Κορέα: Εκτέλεσαν τον τ.υφυπ. Άμυνας – Δεν θρήνησε “αρκετά” τον τεθνεώτα ηγέτη!

Θυμόμαστε όλοι την ημέρα της κηδείας του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ πως σπάραζαν οι κάτοικοι της χώρας. Και θυμόμαστε πολύ καλά, ότι τριγύρω τους υπήρχαν άγρυπνα μάτια που έλεγχαν αν θρηνούσαν αρκετά. Αν όχι, οι ποινές ήταν αυστηρές!

Όποιοι δεν εμφανίζονταν να θρηνούν, να σπαράζουν σε συγκεκριμένα σημεία ειδικά τις δυο ημέρες της κηδείας στέλνονταν αυτόματα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για εξι μηνες. Τότε λοιπόν, είχε αποφασιστεί να υπάρξει περίοδος πένθους 100 ημερών. Για όλο αυτό το διάστημα, οι κάτοικοι της Βόρειας Κορέας θα έπρεπε να απέχουν από κάθε είδους απόλαυση.

Όμως, ο Κιμ Τσολ, πρώην υφυπουργός Αμυνας, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ήπιε ένα ποτηράκι. Κι αυτό το πλήρωσε με την ζωή του.

Καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέσθηκε ως εξής. Τον έβαλαν να σταθεί σε ένα σημείο που είχαν ορίσει και του έριξαν έναν όλμο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.