ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υποστηρικτές του ISIS καλούν για νέες θηριωδίες… μετά την νέα επίθεση στο Λονδίνο! (φωτό)

Υποστηρικτές του ISIS καλούν για νέες θηριωδίες… μετά την νέα επίθεση στο Λονδίνο! (φωτό)

Υποστηρικτές του ISIS απηύθυναν έκκληση για περισσότερες θηριωδίες μέσω των κοινωνικών δικτύων σχολιάζοντας την επίθεση έξω από τζαμί στο Φίνσμπουρι Παρκ στο Λονδίνο.

Ειδικότερα και όπως αναφέρει η Sun μηνύματα που φαίνεται να στάλθηκαν στο Twitter μεταξύ υποστηρικτών του ISIS, καλούν τους φανατικούς να ξυπνήσουν καθώς όπως αναφέρουν «ο πόλεμος ξεκινά τώρα στους δρόμους σας».

Τα μηνύματα, σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή στην Τρομοκρατία Μάικλ Σμιθ, εστάλησαν στο group «Ειδήσεις πολέμου /Ειδήσεις για την κοινότητα» του WhatsApp που έχει 225 μέλη, μετά την επίθεση έξω από το τζαμί στο Λονδίνο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Στο μήνυμα εκφράστηκε η απορία γιατί ο ύποπτος δεν πυροβολήθηκε από την αστυνομία όπως οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γέφυρα του Λονδίνου, στις αρχές του μήνα.

Συγκεκριμένα έγραφε: «Ω Μουσουλμάνοι, όταν οι αδερφοί σας έπαιρναν εκδίκηση από τους ντόπιους μισθοφόρους για τη σφαγή εναντίον των Μουσουλμάνων, πυροβολήθηκαν στο σημείο (της επίθεσης) από την βρετανική αστυνομία». Και συνεχίζει: «Τότε πως γίνεται η αστυνομία να μην πυροβόλησε ποτέ έναν άπιστο».

Στη συνέχεια το μήνυμα καλεί τα μέλη του group να λάβουν δράση: «Ω Μουσουλμάνοι πρέπει να ξυπνήσετε ο πόλεμος ξεκινάει τώρα έξω από τους δρόμους σας έξω από τα τζαμιά σας. Οι πρεσβύτεροι σας θα μπορούσαν να σκοτωθούν, οι αδελφές σας θα μπορούσαν να δεχθούν επίθεση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.