ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β. Σόιμπλε: «Δεν χρειάζεται να γίνει νέα ψηφοφορία στην Μπουντεσταγκ για τον ρόλο του ΔΝΤ»

Β. Σόιμπλε: «Δεν χρειάζεται να γίνει νέα ψηφοφορία στην Μπουντεσταγκ για τον ρόλο του ΔΝΤ»

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε στο πρώτο δημόσιο γερμανικό ραδιοτηλεπτικό δίκτυο ΑRD ότι δεν διστάζει να τεθεί στη διάθεση του γερμανικού Κοινοβουλίου για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη νέα δόση για την Ελλάδα.

Ο κ. Σόιμπλε πρόσθεσε, πάντως, ότι δεν έχει την εντύπωση ότι στην κοινοβουλευτική ομάδα Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στο θέμα της συμμετοχής ή μη του Διεθνούς Νομισαντικου Ταμείο (ΔΝΤ) στο ελληνικό πρόγραμμα είπε πως δεν βλέπει το λόγο να γίνει νέα ψηφοφορία στη γερμανική Βουλη / Μπούντεσταγκ. Οι επικριτές του πάντως θεωρούν ότι θέλει να αποφύγει το θέμα, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.