ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συγχαρητήρια Τζιάνι Πιτέλα στον Εντι Ράμα για τη νίκη του στις εκλογές

Συγχαρητήρια Τζιάνι Πιτέλα στον Εντι Ράμα για τη νίκη του στις εκλογές

Ο επικεφαλής της πολιτικής ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας και τον επικεφαλής του, τον Έντι Ράμα, για την νίκη στις εκλογές της Κυριακής…

«Ο αλβανικός λαός έκανε σαφή επιλογή: περισσότερη δικαιοσύνη, περισσότερες μεταρρυθμίσεις και ένα καλύτερο μέλλον. Ένα ευρωπαϊκό μέλλον», δήλωσε ο Τζ. Πιτέλα, προσθέτοντας πως παρότι βρισκόμαστε σε μια εποχή «αυξανόμενου λαϊκισμού και σκεπτικισμού έναντι της Ευρώπης», «ένας φιλοευρωπαίος ηγέτης και ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα θα συνεχίσουν να κυβερνούν τη χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για την Ευρώπη είναι μεγάλη είδηση η επικράτηση σοσιαλιστικής κυβέρνησης που δεσμεύεται για την Ευρώπη, την ισότητα και τις προοδευτικές πολιτικές. Η εκλογή του Έντι Ράμα αποδεικνύει ότι το όνειρο της ΕΕ είναι ακόμα ζωντανό στη χώρα και ότι οι Αλβανοί πολίτες βλέπουν το μέλλον τους στην ΕΕ», καταλήγει ο Ιταλός σοσιαλδημόκρατης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.