ΗΠΑ: Ο Nτ. Τραμπ συγκεντρώνει χρήματα για την επόμενη προεκλογική του εκστρατεία

ΗΠΑ: Ο Nτ. Τραμπ συγκεντρώνει χρήματα για την επόμενη προεκλογική του εκστρατεία

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται τη χρηματοδότηση της εκστρατείας του. Κι επέλεξε για τον σκοπό αυτό να οργανώσει μια εκδήλωση στο Trump International Hotel, πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο, στην καρδιά της Ουάσινγκτον.

Παρότι οι επόμενες προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν θα διεξαχθούν πριν περάσουν 1.200 ημέρες, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να έχει προνοήσει να συγκεντρώσει οσο το δυνατόν νωρίτερα τα απαραίτητα χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια.

Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ θα συμμετάσχει απόψε σε ένα δείπνο με σκοπό τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την εκστρατεία του και το ρεπουμπλικανικό κόμμα. Βάσει μιας πρόσκλησης που έλαβε το ηλεκτρονικό περιοδικό Politico το ελάχιστο δυνατό ποσό που πρέπει να καταβληθεί για να παρευρίσκεται σε αυτό το δείπνο κανείς ανέρχεται σε 35.000 δολάρια το άτομο.

Το πολυτελές ξενοδοχείο, στο κτίριο του ανακαινισμένου Παλιού Ταχυδρομείου της Ουάσινγκτον, βρίσκεται στη διάσημη λεωφόρο της Πενσιλβάνιας, η οποία συνδέει τον Λευκό Οίκο με το Καπιτώλιο — την προεδρία και τη νομοθετική εξουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.