ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βλ. Πούτιν: «Το πυρηνικό πρόβλημα της Βόρειας Κορέας είναι πολύ σοβαρό, όμως πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας»

Βλ. Πούτιν: «Το πυρηνικό πρόβλημα της Βόρειας Κορέας είναι πολύ σοβαρό, όμως πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε σήμερα όλες τις πλευρές «να κρατήσουν την ψυχραιμία τους» στο θέμα της Βόρειας Κορέας, στη συνάντηση που είχε με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του, τον Μουν Τζάε-Ιν, στο περιθώριο της συνόδου της G20 στο Αμβούργο.

«Το πυρηνικό πρόβλημα της Βόρειας Κορέας είναι πολύ σοβαρό. Όμως πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, πρέπει να είμαστε πραγματιστές και να ενεργήσουμε με λεπτότητα», σημείωσε ο Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Πέμπτη η Ρωσία μπλόκαρε στον ΟΗΕ ένα σχέδιο ψηφίσματος που προωθούσαν οι ΗΠΑ με το οποίο ζητούσαν να επιβληθούν “σημαντικά μέτρα” σε βάρος της Βόρειας Κορέας. Η Μόσχα δικαιολόγησε αυτή τη στάση της υποστηρίζοντας ότι ο πύραυλος που εκτόξευσε την Τρίτη η Πιονγκγιάνγκ ήταν μέσου βεληνεκούς και όχι διηπειρωτικός, όπως αναφερόταν στο κείμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.