ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας θέλει συμφωνία με τη Βρετανία για το Γιβλατάρ

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας θέλει συμφωνία με τη Βρετανία για το Γιβλατάρ

Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε εξέφρασε σήμερα, Τετάρτη, την βεβαιότητά του για την επίτευξη μιας αποδεκτής συμφωνίας με την Βρετανία για το μέλλον του Γιβραλτάρ, του βρετανικού θύλακα στο νότιο άκρο της Ισπανίας, που κατέλαβε η Βρετανία το 1704, και η Ισπανία θέλει πίσω.

Το μέλλον του Γιβραλτάρ και των 30.000 κατοίκων του “Βράχου”, αναμένεται να αποτελέσει μείζον σημείο τριβής στις διαπραγματεύσεις για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μιλώντας στους βουλευτές των δύο σωμάτων του βρετανικού κοινοβουλίου, στη Βουλή των Λόρδων και τη Βουλή των Κοινοτήτων, κατά την πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Βρετανία, ο Φελίπε τόνισε ότι και οι δύο χώρες έχουν υπερβεί «εχθρότητες και διαμάχες» στο παρελθόν.

«Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τις διαφορές μας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη στο ζήτημα του Γιβραλτάρ και είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από τον αναγκαίο διάλογο και προσπάθεια, οι δύο κυβερνήσεις μας θα μπορέσουν να εργαστούν προς αποδεκτούς διακανονισμούς για όλους όσους εμπλέκονται», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία και νωρίτερα συναντήθηκε με την βασίλισσα Ελισάβετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.