Style report: Η σαρωτική Μ. Τράμπ και η εμφάνιση-γλειφιτζούρι της Μπ.Μακρόν (φωτό)

Style report: Η σαρωτική Μ. Τράμπ και η εμφάνιση-γλειφιτζούρι της Μπ.Μακρόν (φωτό)

Η σύγκριση μεταξύ των δύο Πρώτων Κυριών , της Μελάνια Τραμπ και της Μπριτζίτ Μακρόν ήταν αναπόφευκτη. Το στιλ και των δυο διαφέρει πολύ και η Πρώτη Κυράι των Η.Π.Α είναι αναμφισβήτητα νικήτρια.

Οι Γάλλοι και τα διεθνή μέσα αποθέωσαν τη Μελάνια με τις σικ εμφανίσεις της αλλά η 64χρονη Μπριτζίτ έλαβαε σχόλια μη κολακευτικά.

Η συντάκτρια Amanda Platell της Daily Mail γράφει ότι είναι επιτέλους καιρός για την Μπριζίτ να ντύνεται και να φέρεται σύμφωνα με την ηλικία της.

«Όλα τα σύνολα που επέλεξε στις εμφανίσεις της με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ ήταν σαν να τα δανείστηκε από την γκαρνταρόμπα της εγγονής της. Την ώρα που η Μελάνια σάρωνε με ένα ταγιέρ Christian Dior και είχε πιάσει τα μαλλιά της χαλαρό σινιόν, η Μπριζίτ φορούσε ένα μίνι φόρεμα, με καλσόν για να καλύπτονται τα ζαρωμένα γόνατά της και είχε τα μαλλιά της φουσκωτά, θυμίζοντας γλειφιτζούρι» γράφει στην κριτική της η δημοσιογράφος.

Το ίδιο απογοητευτικό αποτέλεσμα υπήρξε και στους εορτασμούς για τη Βαστίλη, όταν η Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα κοκτέιλ φόρεμα του Valentino και η Μπριζίτ Μακρόν ένα μπλε μίνι από τον οίκο Louis Vuitton.

«Το να είσαι σύζυγος Προέδρου δεν είναι εύκολη δουλειά. Αυτές που το καταφέρνουν είναι αυτές που είναι αληθινές ως προς τον εαυτό τους και η Μπριζίτ δεν είναι… Είναι μια εμφανίσιμη γυναίκα, όμως καλά θα κάνει να θυμάται ότι είναι vintage, όχι μωρό», συνεχίζει και καταλήγει: «Είναι γνωστό ότι η κυρία Μακρόν είναι control freak και ελέγχει όλα όσα αφορούν το σύζυγό της, άλλωστε ακόμα και όταν εκείνος ήταν υπουργός Οικονομικών ήταν παρούσα σε όλα τα συμβούλια, όμως προφανώς δεν ακούει τις συμβουλές κανενός στυλίστα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.