ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σκαραμούτσι-gate: Τι άλλο θα σκεφτεί το «βαθύ» αμερικανικό κράτος για να αποδυναμώσει τον πρόεδρο Ν.Τραμπ

Σκαραμούτσι-gate: Τι άλλο θα σκεφτεί το «βαθύ» αμερικανικό κράτος για να αποδυναμώσει τον πρόεδρο Ν.Τραμπ

Στο pronews.gr έγκαιρα έχουμε ενημερώσει για την προσπάθεια που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ από τον γνωστό «σκιώδη» παράλληλο οργανισμό που ονομάζεται «βαθύ» αμερικανικό κράτος και τελικώς ελέγχει τα πάντα καθώς μετά το προχθεσινό «πραξικόπημα» την επιβολής κυρώσεων κατά της Ρωσίας από το Κογκρέσσο χωρίς την έγκριση του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ τώρα ξέσπασε «όλως τυχαίως» ένα νέο «σκάνδαλο» με στόχο τον Ελληνοαμερικανό προσωπάρχη Ρέινς Πρίμπους.

Ο Λευκός Οίκος από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης ταλανίζεται, όταν το έγκυρο περιοδικό New Yorker, διά του σημαντικού δημοσιογράφου του Ryan Lizza, αποκάλυψε τον απίστευτο διάλογο με τον διευθυντής Επικοινωνίας Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος καθύβρισε με σκαιούς χαρακτηρισμούς τον Ελληνοαμερικανό προσωπάρχη

«Είναι ένας γαμ… παρανοϊκός και σχιζοφρενής», είπε ο Σκαραμούτσι (για τον Πρίμπους) στον εμβρόντητο δημοσιογράφο, ο οποίος δημοσιοποίησε χθες το απόγευμα τον μεταξύ τους διάλογο, που έγινε την Τετάρτη.

Ο ίδιος ο διευθυντής Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου αναφέρθηκε στο τηλεφώνημά του στον Lizza, στη διάρκεια παρέμβασής του σε εκπομπή του CNN, προτού ο δημοσιογράφος δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο οπότε και δεν μπορεί να αρνηθεί το περιεχόμενο των δηλώσεων και τόσο εύκολα.

Βέβαια επρόκειτο για ιδιωτική συζήτηση και δεν παύει ο καθείς να λέει ότι θέλει όταν μιλάει ιδιωτικά, όμως αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά ότι θα πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί που λένε ότι λένε.

Το ιδιωτικό, τα τελευταία χρόνια, εύκολα γίνεται δημόσιο. Είναι άλλωστε μια πάγια τακτική που χρησιμοποιούν ανα τον κόσμο όλοι οι «παράλληλοι» σκοτεινοί οργανισμοί τύπου «βαθέως» αμερικανικού κράτους (αν και το αμερικανικό είναι πρωτοπόρο σε όλον τον πλανήτη καθώς όλοι αναγνωρίζουν την ύπαρξή του δίνοντάς του σχεδόν επίσημη υπόσταση)

Οι πεζοδρομιακές αναφορές του Σκαραμούτσι αντιμετωπίστηκαν με οργή από το σύνολο σχεδόν των στελεχών του Λευκού Οίκου και πιστεύεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις που θα αφήσουν εκτεθειμένο και τον ίδιο τον Πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος και μέχρι τη μεσημεριανή ενημέρωση φάνηκε να στηρίζει τον «στενό του φίλο».

Ο Σκαραμούτσι θέλει να εκδικηθεί τον Πρίμπους, ο οποίος έθεσε βέτο για την πρόσληψή του στο Λευκό Οίκο, τον Ιανουάριο, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει και την περασμένη Παρασκευή, όταν ο κ. Τραμπ ανακοίνωσε τον διορισμό του στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας.

ΟΣκαραμούτσι παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας για τον κ. Πρίμπους, με σκοπό να τον παρακαλέσει να δεχθεί τον διορισμό του. Στους έκπληκτους Ελληνοαμερικανούς που τον αναγνώρισαν έκανε πλάκα για την παρουσία του σε μία εκδήλωση της ελληνικής Ομογένειας των ΗΠΑ. Είπε ότι από το τεστ DNA ανακάλυψε ότι είναι κατά …15% Έλληνας!

Ο Σκαραμούτσι κατηγορεί τον Ελληνοαμερικανό Προσωπάρχη ότι βρίσκεται πίσω από τις διαρροές εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Βέβαια αυτό είναι πολύ δύσκολο να το ισχυριστεί καθώς ο Πρίμπους ήταν πιστός στο Ν.Τραμπ ακόμα και στην περίοδο που όλοι δεν ήθελαν να εμφανίζονται πλέον δίπλα του.

Τον κατηγορεί ότι διέρρευσε και τα οικονομικά του στοιχεία στην εφημερίδα Politico, τα οποία βεβαίως μπορούσε να τα βρει ο καθένας διότι ήταν «δημόσια έγγραφα» και δεν απαιτείτο καμία διαρροή.

Τον κατηγορεί επίσης και για τη διαρροή ενός δείπνου του κ. Τραμπ στο Λευκό Οίκο με στελέχη του τηλεοπτικού δικτύου FOX, που ήταν γνωστό ακόμα και σε χαμηλόβαθμα στελέχη. Είναι φανερό ότι ο Σκαραμούτσι ή έχει χάσει τον ψυχικό του έλεγχο ή κάνει σε κάποιους «χάρη»

Όλα θυμίζουν εποχή του Γουότεργκεϊτ, το 1974 και οι παλιοί θυμούνται πως έτσι ξεκίνησε η διαδικασία παραίτησης του Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον. Είναι σαφές ότι το «βαθύ» αμερικανικό κράτος πολιορκεί επί καθημερινής βάσεως τον πρόεδρο Ν.Τραμπ. Δεν τον θέλει και δεν πρόκειται να σεβαστεί την επιλογή του αμερικανικού λαού.

Ο σημερινός Πρόεδρος βάλλεται από παντού. Η υποτιθέμενη υπόθεση των ρωσικών υποκλοπών οι διαρροές περί νέω παραιτήσεων βασικών στελεχών της κυβέρνησής του και φυσικά η ψήφιση νομοσχεδίου από το Κογκρέσσο που μπορεί να οδηγήσει τις ΗΠΑ σε «Total War» όχι μόνο με την Ρωσία αλλά και με την ΕΕ και την Κίνα (εναντίον όλων αυτών ακόμα και οι ΗΠΑ είναι χαμένες) χωρίς αυτό να έχει εγκριθεί από τον Αμερικανό πρόεδρο καταδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ ΔΕΝ ελέγοχνται από θεσμούς αλλά από κάτι άλλο που δεν εμφανίζεται μπροστά στις τηλεοράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ NEW YORKER ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.