ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Πραξικόπημα»: Γερουσιαστές του Ν.Τραμπ «κράτησαν» το Obamacare – Άμεσο πλήγμα στον Αμερικανό πρόεδρο

«Πραξικόπημα»: Γερουσιαστές του Ν.Τραμπ «κράτησαν» το Obamacare – Άμεσο πλήγμα στον Αμερικανό πρόεδρο

Η προσπάθεια αποδόμησης και εν τέλει εκδίωξης του Αμερικανού προέδρου συνεχίζεται αφού με ρεπουμπλικανικές ψήφους το πρόγραμμα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας, το οποίο είναι γνωστό ως «Obamacare» και αποτελούσε «κόκκινο πανί» προεκλογικά για το Ν.Τραμπ παρέμεινε σε ισχύ.

Πρόκειται για άμεσο πολιτικό πλήγμα κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που σημαίνει και τον τερματισμό της επτάχρονης προσπάθειας των Ρεπουμπλικάνων να καταργήσουν το Obamacare, από το 2010.

Τρεις Ρεπουμπλικάνοι Γερουσιαστές συντάχθηκαν με τους Δημοκρατικούς κι έτσι το νομοσχέδιο κατάργησης του Obamacare καταψηφίστηκε με ψήφους 49-51.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων είχε ψηφίσει το νομοσχέδιο τον Μάιο, ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι στην Γερουσία απέτυχαν να συναινέσουν, με συνέπεια την κατάρρευση του.

«Πρόκειται ξεκάθαρα για μία στιγμή απογοήτευσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηγέτης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στην Γερουσία, Μιτς Μακόνελ, μιλώντας την ολομέλεια του σώματος αμέσως μετά την διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Η ουσία είναι ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν προλαβαίνει να μετράει τα κτυπήματα από το Σύστημα που πραγματικά κυβερνάει την Αμερική.

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει το «σκάνδαλο» Σκαραμούτσι όταν το έγκυρο περιοδικό New Yorker, διά του σημαντικού δημοσιογράφου του Ryan Lizza, αποκάλυψε τον απίστευτο διάλογο με τον διευθυντής Επικοινωνίας Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος καθύβρισε με σκαιούς χαρακτηρισμούς τον Ελληνοαμερικανό προσωπάρχη

«Είναι ένας γαμ… παρανοϊκός και σχιζοφρενής», είπε ο Σκαραμούτσι (για τον Πρίμπους) στον εμβρόντητο δημοσιογράφο, ο οποίος δημοσιοποίησε χθες το απόγευμα τον μεταξύ τους διάλογο, που έγινε την Τετάρτη.

Σειρά από παραιτήσεις κλονίζει την κυβέρνηση Ν.Τραμπ: Παραιτούνται ο ΥΠΕΞ, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον θα εγκαταλείψει τη θέση του πριν από το τέλος του χρόνου εξαιτίας των πολλών διαφωνιών που έχει με την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ και της έρευνας για σχέσεις με τη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγα 24ωρα , ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ ανακοίνωσε την παραίτησή του για να πάρει την θέση του ο Σκαραμούτσι με τα… γνωστά αποτελέσματα.

Μην ξεχάσουμε και την συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ «τζούνιορ» με τη Ρωσίδα δικηγόρο Νατάλια Βεσελνίτσκαγια, που οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «βάφτισαν» ως… κατάσκοπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν ο Ν.Τραμπ αντέξει φέτος τον πόλεμο που δέχεται ίσως να είναι ικανός να αντεπιτεθεί. Το ότι το «βαθύ» αμερικανικό κράτος τον «σφυροκοπά» καθημερινά με «σκάνδαλα» και «αποκαλύψεις» δείχνει ότι θέλει να τον καταστήσει «ανενεργό» άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.