ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρεξ Τίλερσον: «Θα επιθυμούσαμε διάλογο με τη Β.Κορέα»

Ρεξ Τίλερσον: «Θα επιθυμούσαμε διάλογο με τη Β.Κορέα»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας, ενώ επιθυμούν να διεξάγουν διάλογο με την Πιονγιάνγκ κάποια στιγμή, όπως υπογράμμισε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον.

«Δεν επιδιώκουμε μια αλλαγή καθεστώτος, δεν επιθυμούμε την κατάρρευση του καθεστώτος, δεν επιδιώκουμε την ταχεία επανένωση της χερσονήσου, δεν αναζητούμε μια δικαιολογία να στείλουμε τον στρατό μας στα βόρεια της 38ης παραλλήλου», τόνισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σε δημοσιογράφους στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είμαστε ο εχθρός σας… αλλά αντιπροσωπεύετε μια απαράδεκτη απειλή για εμάς και πρέπει να απαντήσουμε. Και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν να καταλαβαίνουν ότι θα επιθυμούσαμε να κάτσουμε να έχουμε έναν διάλογο μαζί τους», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.