ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ν.Τραμπ στέλνει τους Κούσνερ και Γκρίνμπλατ στην Μέση Ανατολή για διαπραγματεύσεις

Ο Ν.Τραμπ στέλνει τους Κούσνερ και Γκρίνμπλατ στην Μέση Ανατολή για διαπραγματεύσεις

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να στείλει τον σύμβουλο και γαμπρό του Τζάρεντ Κούσνερ και τον διαπραγματευτή Τζέισον Γκρίνμπλατ στη Μέση Ανατολή σύντομα για συναντήσεις με ηγέτες της περιοχής και για να συζητήσουν έναν «δρόμο για (να αρχίσουν) ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων», δήλωσε σήμερα ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Η σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Ντίνα Πάουελ θα πάρει επίσης μέρος στην αποστολή. Οι απεσταλμένοι του αμερικανού προέδρου θα έχουν συναντήσεις με ηγέτες από τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, την Ιορδανία, την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Παλαιστινιακή Αρχή, διευκρίνισε ο αξιωματούχος.

«Αν και οι συνομιλίες στην περιφέρεια θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, ο πρόεδρος επαναβεβαιώνει ότι η ειρήνη μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων μπορεί να έλθει μόνο μέσω απευθείας διαπραγματεύσεων ανάμεσα στα δύο μέρη και ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά με τα μέρη για να υπάρξει πρόοδος προς την επίτευξη αυτού του στόχου», πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματούχος της αμερικανικής προεδρίας, ο οποίος συμπλήρωσε πως ο Τραμπ είναι «αισιόδοξος» για τις πιθανότητες της αποστολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters- Sputnik

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.