ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στη Νέα Υόρκη χωρίς την προσωπική του φρουρά ο Ρ.Τ. Ερντογάν

Στη Νέα Υόρκη χωρίς την προσωπική του φρουρά  ο Ρ.Τ. Ερντογάν

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Ταγίπ Ερντογαν χωρίς τους σωματοφύλακές του. Αρνητικός ο Αμερικανός πρόεδρος για συνάντησή τους, σύμφωνα με πληροφορίες…

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν χωρίς τους «γνωστούς» φρουρούς του, οι οποίοι κατηγορούνται για επίθεση κατά διαδηλωτών -σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους- και παρά τους πρόσφατους «βρυχηθμούς» του περί σκανδαλώδους απόφασης της αμερικανικής δικαιοσύνης.

Η δικαιοσύνη στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει απαγγείλει κατηγορίες εναντίον 12 μελών της προσωπικής φρουράς του Τούρκου προέδρου που κατηγορούνται για επίθεση εναντίον διαδηλωτών στην Ουάσινγκτον στη διάρκεια της επίσκεψής του στην αμερικανική πρωτεύουσα τον Μάιο.

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι εκ των φρουρών του Ταγίπ Ερντογάν καταζητούνται από τις αμερικανικές αρχές και εάν συλληφθούν, θα δικαστούν για τον ξυλοδαρμό αθώων διαδηλωτών, Κούρδων και Αρμενίων, που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Ερντογάν είχε χαρακτηρίσει «σκάνδαλο» την απόφαση αυτή, προσθέτοντας ότι «είναι μια σκανδαλώδης απόδειξη του πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη στις ΗΠΑ».

Ο Τούρκος πρόεδρος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και διαμένει στο ξενοδοχείο Peninsula, στην 55η οδό στο Μανχάταν. Τον συνοδεύουν η σύζυγός του Εμινέ και πλήθος συνεργατών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερντογάν ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Έχει πάντως ενδιαφέρον η αντίδραση του Αμερικανού προέδρου όταν υποδεχθεί τον κ. Ερντογάν στην δεξίωση που θα παραθέσει στους ξένους ηγέτες, σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.