ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο υποτακτικός Έ.Ράμα προσκυνάει το «νεο-σουλτάνο» Ρ.Τ.Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Ο υποτακτικός Έ.Ράμα προσκυνάει το «νεο-σουλτάνο» Ρ.Τ.Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών σίγουρα αποτέλεσε πεδίο για την εξομάλυνση των… διεθνών προβλημάτων.

Φυσικά, υπήρξε και η ευκαιρία για τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα να αποδείξει την υποτακτικότητα του προς το «νέο-σουλτάνο» της Άγκυρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο πρόεδρος της Τουρκίας και υπέρμαχος της εγκληματικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας είναι ο… «προϊστάμενος» του «σοσιαλιστή» ηγέτη της Αλβανίας.

Όπως μετέδωσαν αλβανικά ΜΜΕ, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Έντι Ράμα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν.

Η συνάντηση ήταν 30 λεπτών και ο Έντι Ράμα συνοδευόταν από τον υπουργό Εξωτερικών Μπουσάτι.

Ράμα και Ερντογάν συζήτησαν τις οικονομικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες [σ.σ. ισλαμιστικές μπίζνες στα Βαλκάνια] και την προώθησή τους.

Η τελευταία συνάντηση Ράμα – Ερντογάν ήταν τον Ιούλιο στην Κωνσταντινούπολη, και κατά την επιστροφή του ο Ράμα δήλωσε ότι συμφώνησε με τον Τούρκο Πρόεδρο για την κατασκευή ενός αεροδρομίου στην Αυλώνα και τη δημιουργία αλβανικού αερομεταφορέα με τη βοήθεια της Turkish Airlines.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, ο Ράμα μετατρέπει ταχύτατα την Αλβανία σε τουρκικό προτεκτοράτο. Μια Αλβανία τουρκικό προτεκτοράτο είναι σχεδόν απίθανο να γίνει μέλος της ΕΕ, αφού η Τουρκία μέσω της Αλβανίας θα μπορεί να ασκεί βέτο στις αποφάσεις της Ένωσης και να εκβιάζει τις πολιτικές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.