ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οπαδοί του «AfD» γιούχαραν την Α.Μέρκελ σε ομιλία της στο Μόναχο (βίντεο)

Οπαδοί του «AfD» γιούχαραν την Α.Μέρκελ σε ομιλία της στο Μόναχο (βίντεο)

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, στην τελευταία της προεκλογική ομιλία στο Μόναχο, δύο ημερες πριν από τις γερμανικές εκλογές, στις οποίες διεκδικεί μία τέταρτη θητεία.

Οπαδοί του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος AfD, γιούχαραν την Καγκελάριο, φωνάζωντας και σφυρίζοντας, λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία της, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να αυξήσουν την ένταση των μικροφώνων.

Αν και «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας είχε ήδη προετοιμάσει την ομιλία της, ωστόσο το περιστατικό την οδήγησε στο να ανοίξει διαφορετικά τον λόγο της, απευθυνόμενοι στους αντιπάλους της.
«Με σφυρίγματα και φωνές, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αλλάξει το μέλλον της Γερμανίας», δήλωσε η Μέρκελ στην ομάδα που την αποδοκίμασε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άνγκελα Μέρκελ αποδοκιμάζεται από διαδηλωτές στην προεκλογική εκστρατεία. Σε συγκέντρωση στη Χαϊδελβέργη νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, τής πέταξαν ντομάτες, αφήνοντάς της έναν ανεπαίσθητο λεκέ στο κόκκινο σακάκι της. Ωστόσο, με τη γνωστή στωϊκότητά της, η καγκελάριος δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.