ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ιδιαίτερο δώρο του Σ. Μπερλουσκόνι στον Β. Πούτιν: μία… παπλωματοθήκη με τη φωτογραφία τους! (φωτό)

Το ιδιαίτερο δώρο του Σ. Μπερλουσκόνι στον Β. Πούτιν: μία… παπλωματοθήκη με τη φωτογραφία τους! (φωτό)

Τι δώρο μπορεί να κάνει κανείς στον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, που έχει τα πάντα; Αυτό το δίλημμα είχε και ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τελικά αποφάσισε να αγοράσει στον μακρόχρονο σύμμαχό του, μία αστεία, αν μη τι άλλο, χειροποίητη παπλωματοθήκη, για τα 65α γενέθλιά του.

Η παπλωματοθήκη περιείχε μια εικόνα, σε πραγματικές διαστάσεις, των δύο ανδρών που χαιρετιούνται, με φόντο ρωσικά και ιταλικά ορόσημα.

Ήταν ένα από τα πολλά δώρα που έκανε ο Μπερλουσκόνι στον Πούτιν, το Σάββατο για τα 65α γενέθλια του Ρώσου ηγέτη, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

https://www.instagram.com/p/BZ8clyvHPM6/?taken-by=lenzuolissimi

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια φωτογραφία της παπλωματοθήκης ανέβασε στο Instagram ο Μικέλε Κασκαβίλα, επιχειρηματίας του οποίου η εταιρεία Lenzuolissimi πωλεί πολυτελή κλινοσκεπάσματα «made in Italy» και του οποίου το βιβλίο «Le lenzuole di potere» περιελάμβανε έναν πρόλογο γραμμένο από τον Μπερλουσκόνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.