ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λευκός Οίκος: «Η κυβέρνηση της Κούβας έχει τα μέσα να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των διπλωματών μας»

Λευκός Οίκος: «Η κυβέρνηση της Κούβας έχει τα μέσα να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των διπλωματών μας»

Ο Λευκός Οίκος διαμήνυσε σήμερα ότι Κούβα δεν κάνει αρκετά προκειμένου να εμποδίσει τις επιθέσεις εναντίον των Αμερικανών διπλωματών στο έδαφός της, χωρίς ωστόσο να κατηγορήσει την Αβάνα ότι φέρει άμεση ευθύνη για τις επιθέσεις.

«Πιστεύουμε ότι η κουβανική κυβέρνηση έχει τα μέσα να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των διπλωματών μας» επισήμανε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ο Τζον Κέλι αναφορικά με την Βόρεια Κορέα τόνισε πως ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι επί του παρόντος είναι «διαχειρίσιμη» η απειλή που θέτει η πυρηνική δυνατότητα της Πιονγκγιάνγκ αλλά πιστεύει ότι δεν θα πρέπει να επιτραπεί στη χώρα να αναπτύξει συστήματα που θα της επέτρεπαν να πλήξει στις ΗΠΑ, δήλωσε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι.

«Μια χώρα που έχει αναπτύξει αρκετά καλούς ICBM (διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους) και αναπτύσσει αρκετά καλά πυρηνικά οχήματα επανεισόδου (κεφαλές) θα έλεγα (…) ότι αυτή η χώρα απλώς δεν μπορεί να έχει την ικανότητα να φτάσει στην πατρίδα», είπε ο Κέλι, ο οποίος είναι απόστρατος στρατηγός.

«Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι η απειλή είναι διαχειρίσιμη αλλά αν αυξηθεί πέρα από το σημείο που είναι σήμερα, τότε, ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει η διπλωματία», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP- Reuters

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.