ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Α.Τσίπρα- Ν.Τραμπ: Συζήτησαν για την επιθετικότητα των ΜΜΕ απέναντι τους

Α.Τσίπρα- Ν.Τραμπ: Συζήτησαν για την επιθετικότητα των ΜΜΕ απέναντι τους

Συζήτηση για την επιθετικότητα που αντιμετωπίζουν από τα ΜΜΕ είχαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως προκύπτει από την ενημέρωση που έκαναν σήμερα υψηλά ιστάμενες κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με αυτές, ο Ντόναλντ Τραμπ ρώτησε τον Έλληνα πρωθυπουργό αν συνεχίζουν να επιτίθενται και σε εκείνον στην Ελλάδα.

«Με αμείωτη ένταση» φέρεται να του απάντησε ο κ. Τσίπρας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντ. Τραμπ σχολίασε πως αυτό δεν του κάνει κακό, αλλά καλό, και πως ο ίδιος επικοινωνεί μέσω twitter, instagram και facebook που έχουν πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση και πολύ πιο άμεση απόδοση από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Μάλιστα συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει και αυτός το ίδιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο ηγέτες συζήτησαν και για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν τις αμερικανικές εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας για τον Ντόναλντ Τραμπ δηλώνοντας για το ενδεχόμενο να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ «μακάρι να μην μας βρει αυτό το κακό». Τη δήλωση αυτή υπενθύμισε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου στον Έλληνα πρωθυπουργό Αμερικανός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε στον Αλέξη Τσίπρα με χιουμοριστική διάθεση ότι δεν γνώριζε πως ήταν μεταξύ των φανατικά εναντίον του πριν τις εκλογές, με τον κ. Τσίπρα να του απαντά πως φυσικά και ήταν και ότι πολύς κόσμος αισθανόταν ότι αν αναλάβει θα υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις των δύο χωρών, αλλά διαπίστωσαν πως δεν είναι έτσι.

«Δεν ήσουν ο μόνος που είχε αυτή την εντύπωση για εμένα», είπε επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ στον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ενοχλήθηκε από την δήλωση που είχε κάνει τότε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.