ΗΠΑ: Βουλευτής από το Οχάιο που κατηγορούσε τους ομοφυλόφιλους πιάστηκε … με άνδρα! (βίντεο)

ΗΠΑ: Βουλευτής από το Οχάιο που κατηγορούσε τους ομοφυλόφιλους πιάστηκε … με άνδρα! (βίντεο)

Ο Wes Goodman, μέλος των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Οχάιο, μιλούσε για τη χριστιανική πίστη και τις οικογενειακές αξίες όπου κι αν πήγαινε.

Κι όμως, τον έπιασαν μέσα στο γραφείο που του παραχωρεί η πολιτεία για το αξίωμά του σε απρεπή εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα με άντρα παρτενέρ.

Ο 33χρονος δεξιός και βαθύτατα συντηρητικός πολιτικός έγινε τσακωτός από υπάλληλό του, ο οποίος το είπε φυσικά σε όλους και το προσωπικό θέμα απέκτησε διαστάσεις σκανδάλου. Ο Goodman συναντήθηκε τελικά με τον εκπρόσωπο Τύπου των Ρεπουμπλικανών, Cliff Rosenberger, στον οποίο υπέβαλε την παραίτησή του κάνοντας λόγο για «απρεπή συμπεριφορά».

«Συναντήθηκα μαζί του αργότερα μέσα στη μέρα και αναγνώρισε αλλά και επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς», είπε κατόπιν ο Rosenberger, «έγινε ξεκάθαρο πως η παραίτησή του ήταν η καταλληλότερη κίνηση για τον ίδιο, την οικογένειά του και τους ψηφοφόρους».

Ο Goodman, που έκανε τώρα τον λογαριασμό του στο Twitter προσωπικό, δήλωνε μέχρι πρόσφατα στο βιογραφικό του εκεί: «Χριστιανός. Αμερικανός. Ρεπουμπλικανός. Σύζυγος». Όσο για τις δηλώσεις του, έλεγε μονίμως πως ο γάμος είναι κάτι φυσικό μόνο όταν λαμβάνει χώρα μεταξύ άντρα και γυναίκας. Γνωστός ήταν επίσης και τη σφοδρή άρνησή του σε κάθε δικαίωμα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Αυτούς που απογοήτευσα, τους ζητώ συγνώμη», δήλωσε ο πολιτικός, «όσο ανοίγω το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου, ζητώ ιδιωτικότητα για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.