ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρωθυπουργός Κροατίας: «Βαθιά ηθική αδικία προς τους έξι Κροάτες της Βοσνίας η αυτοχειρία του Βοσνιοκροάτη»

Πρωθυπουργός Κροατίας: «Βαθιά ηθική αδικία προς τους έξι Κροάτες της Βοσνίας η αυτοχειρία του Βοσνιοκροάτη»

Ο Σλόμπονταν Πράλγιακ άφησε την τελευταία του πνοή, αφού «ήπιε κάποιο υγρό» μετά το άκουσμα της ποινής του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

Ο Κροάτης της Βοσνίας Σλόμπονταν Πράλγιακ πέθανε σε νοσοκομείο της Χάγης αφού «ήπιε κάποιο υγρό» κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης της απόφασης του δικαστηρίου σε δεύτερο βαθμό, σήμερα, στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία, έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο τύπου του ΔΠΔ.

«Ένας από τους έξι κατηγορουμένους στη δίκη (…) απεβίωσε σήμερα στο νοσοκομείο HMC της Χάγης, όπου μεταφέρθηκε αφού ήπιε «κάποιο υγρό στην αίθουσα της δίκης».

«Σύντομα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε» δήλωσε ο Νενάντ Γκολτσέβσκι, εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου.
Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς δήλωσε σήμερα ότι η «ενέργεια» του Πράλγιακ, ο οποίος δηλητηριάστηκε ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη του, αποτυπώνει «τη βαθιά ηθική αδικία» που διαπράττει το δικαστήριο της Χάγης.

«Η ενέργειά του της οποίας όλοι μας γίναμε μάρτυρες σήμερα αποτυπώνει κυρίως τη βαθιά ηθική αδικία προς τους έξι Κροάτες της Βοσνίας» η καταδίκη των οποίων επικυρώθηκε σε δεύτερο βαθμό από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την Πρώην Γιουγκοσλαβία, όπως επίσης και «σε βάρος του λαού της Κροατίας» τόνισε ο Πλένκοβιτς κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος εξέφρασε τα «ειλικρινή του συλλυπητήρια» στην οικογένεια του Πράλγιακ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών για την κατηγορία της εθνοκάθαρσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.