ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Roskomnadzor: «Η Μόσχα θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε παραβιάσεις των δικαιωμάτων ρωσικών εταιρειών και ΜΜΕ στο εξωτερικό»

Roskomnadzor: «Η Μόσχα θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε παραβιάσεις των δικαιωμάτων ρωσικών εταιρειών και ΜΜΕ στο εξωτερικό»

Η αρχή ελέγχου των μέσων ενημέρωσης στη Ρωσία Roskomnadzor ανακοίνωσε σήμερα ότι θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε παραβιάσεις των δικαιωμάτων ρωσικών εταιρειών και μέσων ενημέρωσης στο εξωτερικό, σημειώνοντας ότι έχει στη διάθεσή της τα κατάλληλα εργαλεία για να το κάνει, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Η Ρωσία απείλησε να αντιδράσει με τον αρμόζοντα τρόπο κατά της πύλης Google της Alphabet Inc στην περίπτωση που άρθρα των ρωσικών ιστοτόπων Sputnik και Russia Today τοποθετούνται πιο κάτω στον κατάλογο με τα αποτελέσματα αναζήτησης, έπειτα από ανακοίνωση του εκτελεστικού προέδρου της Alphabet Ερικ Σμιτ στην οποία φαίνεται να το ομολογεί.

“Ήρθαμε σε επαφή με την Google όσον αφορά αυτό το θέμα και η Google μας απάντησε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπονόησαν μια τέτοια κατάταξη των πληροφοριών”, δήλωσε ο επικεφαλής της Roskomnadzor Αλεξάντερ Ζάροφ.

“Είναι απολύτως σαφές ότι είναι αναγκαίο να αντιδρούμε με τον αρμόζοντα τρόπο σε οποιεσδήποτε παραβιάσεις των δικαιωμάτων των εταιρειών μας όπως και των μέσων μας ενημέρωσης”, σημείωσε και πρόσθεσε: “Και η Ρωσική Ομοσπονδία έχει στη διάθεσή της τα εργαλεία για να το κάνει αυτό”.

Την ίδια ώρα το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε επικαλούμενο πηγή στη ρωσική άνω βουλή ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας θα αρχίσει να καταχωρίζει ορισμένα ξένα μέσα ενημέρωσης στον κατάλογο με τους “πράκτορες του εξωτερικού” αυτήν την εβδομάδα.

Εννέα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων το Voice of America και το Radio Liberty, είναι πιθανόν να ενταχθούν στον κατάλογο με τους “πράκτορες του εξωτερικού” που θα εγκριθεί από το κοινοβούλιο της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα η πηγή αυτή της άνω βουλής στο RIA.

Το Κρεμλίνο έχει ανακοινώσει ότι κατανοεί πλήρως τους λόγους για τους οποίους το κοινοβούλιο της Ρωσίας σχεδιάζει να συζητήσει την απαγόρευση εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ στη Ρωσία σε αντίποινα για την κακή μεταχείριση, όπως την χαρακτηρίζει, των ρωσικών μέσων στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.