ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έξαλλοι οι Τυνήσιοι μετά την απόφαση Τραμπ για την Ιερουσαλήμ- Βγήκαν στους δρόμους [φωτο]

Έξαλλοι οι Τυνήσιοι  μετά την απόφαση Τραμπ για την Ιερουσαλήμ- Βγήκαν στους δρόμους [φωτο]

Χιλιάδες Τυνήσιοι διαδήλωσαν σε πολλές πόλεις της χώρας διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία εκεί.

Συνδικαλιστικές ενώσεις και άλλες οργανώσεις απηύθυναν κάλεσμα για μαζικότερες διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα Τύνιδα και σε άλλες πόλεις της χώρας μετά την προσευχή της Παρασκευής.

Οι σημερινές κινητοποιήσεις ήταν ειρηνικές. Στο κέντρο της Τύνιδας συγκεντρώθηκαν αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες και πανό, όπως περιέγραψαν κάτοικοι της πόλης.

Οι διαδηλωτές έκαψαν μια αμερικανική σημαία την ώρα που άλλοι ποδοπατούσαν σημαίες του Ισραήλ.

Ο πρόεδρος της Τυνησίας Μπέτζι Καϊντ Εσέμπσι έστειλε επιστολή στον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούτ Αμπάς όπου καταδίκαζε την αμερικανική απόφαση, σημειώνοντας ότι υπονομεύει τα δικαιώματα των Παλαιστινίων, έγινε γνωστό από αξιωματούχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.