ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παρελθόν από τον Λευκό Οίκο η σύμβουλος του Τραμπ και πρώην τηλεπερσόνα Ομαρόσα Μάνιγκολτ Νιούμαν

Παρελθόν από τον Λευκό Οίκο η σύμβουλος του Τραμπ και πρώην τηλεπερσόνα Ομαρόσα Μάνιγκολτ Νιούμαν

Σύμβουλος του προέδρου και διευθύντρια επικοινωνίας των δημοσίων σχέσεων του Λευκού Οίκου.

Η Ομαρόσα Μάνιγκολτ Νιούμαν, μια πρώην τηλεπερσόνα που έγινε σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, παραιτήθηκε από τα καθήκοντα που είχε αναλάβει στον Λευκό Οίκο για να «ακολουθήσει άλλες ευκαιρίες», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

Η Νιούμαν διετέλεσε σύμβουλος του προέδρου και διευθύντρια επικοινωνίας των δημοσίων σχέσεων του Λευκού Οίκου. Πρώην σταρ του «The Apprentice», του τηλεριάλιτι που παρουσίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ, εργάστηκε ως διευθύντρια των αφρικανικο-αμερικανικών δράσεων στην προεκλογική εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου προέδρου. Η Σάντερς δήλωσε ότι η αποχώρηση της Νιούμαν θα τεθεί σε ισχύ από τις 20 Ιανουαρίου 2018.

Σύμφωνα με αναφορές, η Νιούμαν διαδραμάτισε κάποιες φορές έναν αμφιλεγόμενο ρόλο στον κύκλο του Λευκού Οίκου. Οι New York Times σε δημοσίευμα τους τον Σεπτέμβριο ανέφεραν ότι ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι είχε συμπεριλάβει την Νιούμαν σε μια «λίστα ακατάλληλων βοηθών» («no-fly list») που δεν θεωρούσε ότι είναι ικανοί για να συμμετέχουν σε σοβαρές συναντήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγές που πρόσκεινται στον Λευκό Οίκο έχουν τονίσει ότι αναμένουν ένα κύμα αποχωρήσεων από την κυβέρνηση, μόλις ο Τραμπ ολοκληρώσει τον πρώτο χρόνο της προεδρικής του θητείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.