ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λεπέν και άλλοι Ευρωπαίοι δεξιοί και εθνικιστές πραγματοποιούν διάσκεψη στην Πράγα

Λεπέν και άλλοι Ευρωπαίοι δεξιοί και εθνικιστές πραγματοποιούν διάσκεψη στην Πράγα

Θα πραγματοποιηθεί η διάσκεψη αρχηγών κομμάτων της ευρωπαϊκής δεξιάς στην Τσεχία. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται η επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν και ο αρχηγός του αντιισλαμικού κόμματος της Ολλανδίας, Γκέερτ Βίλντερς.

Διοργανωτής της διάσκεψης είναι το αντι-ισλαμικό κόμμα Ελευθερίας και Άμεσης Δημοκρατίας, που θεωρείται πλέον υπολογίσιμη δύναμη στην πολιτική σκηνή, καθώς απέσπασε το 11% των ψήφων τον Οκτώβριο.

Το κόμμα, επικεφαλής του οποίου είναι ο Τόμιο Οκαμούρα, με τη μισή του καταγωγή από την Ιαπωνία, κέρδισε την υποστήριξη του εκλεκτορικου σώματος με το σύνθημα “Όχι στο Ισλάμ, όχι στην τρομοκρατία”. Η αυξανόμενη επιρροή του κόμματος φαίνεται και από τις δηλώσεις του προέδρου της Τσεχίας, που ζήτησε τη βοήθειά του για την επανεκλογή του.

Στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η διάσκεψη θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρξει για τον Βίλντερς, που έχει λάβει απειλές για τη ζωή του, λόγω των αντι-μουσουλμανικών δηλώσεών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διάσκεψη θα μετέχει πρώην μέλος του βρετανικού UKIP και ο Μάρκους Πρέτζελ από το γερμανικό AfD. Επίσης, θα μετέχουν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του αυστριακού κόμματος ελευθερίας και της ιταλικής Λίγκας του Βορρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.