ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μέγκαν Μάρκλ: Για ποιο λόγο δεν μπορεί να φορέσει τιάρα;

Μέγκαν Μάρκλ: Για ποιο λόγο δεν μπορεί να φορέσει τιάρα;
Όσο κι αν λαχταρούσες να δεις την Μέγκαν Μάρκλ με εμβληματικό στέμμα που θα αφήσει εποχή, δυστυχώς αυτό θα παραμείνει ένα όνειρο και θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο.

Η Κate Middleton στον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, φορούσε την τιάρα της Νταϊάνα ως ένδειξη τιμής της μνήμης της. Γιατί η Kate μπορεί να φορέσει τιάρα ενώ η Μeghan όχι;

Η Μeghan Markle μέχρι στιγμής δεν έχει φορέσει πριγκιπικό στέμμα. Ο λόγος;

Το παλάτι της Αγγλίας είναι γνωστό πως ακολουθεί το πρωτόκολλο και οι κανόνες που το διέπουν είναι πολλοί.

To βασιλικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει σε γυναίκες του παλατιού να φορέσουν στέμμα πριν από τον γάμο. Μετά την τελετή τον ερχόμενο Μαιο, η Meghan θα μπορεί να φορέσει βασιλικά κοσμήματα.

Η τιάρα θεωρείται σύμφωνα με τον κανονισμό ένα βραδινό αξεσουάρ, που μόνο οι παντρεμένες μπορούν να φορέσουν.

Τα μοναδικά διαμάντια και οι τιάρες δεν φοριούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας δηλώνουν οι εμπειρογνώμονες. Για τις παντρεμένες κυρίες, αυτό ήταν ένα σύμβολο του στατους και την κοινωνικής καταξίωσης που επέφερε ο γάμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε αρκετά ακόμα μέχρι να δούμε την Meghan να φοράει ένα τέτοιο κόσμημα και να ζήσουμε μαζί της το παραμύθι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.