Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Εμπόριο και φορολογία δύο από τα θέματα συζητήσεων

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Εμπόριο και φορολογία δύο από τα θέματα συζητήσεων

Κάθε χρόνο, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, σημαντικές προσωπικότητες και ηγέτες πολλών χωρών, μαζεύονται στο Νταβός, για να συζητήσουν θέματα που απασχολούν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η ισχυρή ανάπτυξης της παγκόσμια οικονομίας, η δημοσιονομική και εμπορική πολιτική των ΗΠΑ και το Brexit είναι, μεταξύ άλλων, τα θέματα που θα απασχολήσουν την συζήτηση στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Νταβός της Ελβετίας από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου μέχρι τις 26 Ιανουαρίου.

Η ανάπτυξης της οικονομίας είναι η υψηλότερη μετά το τέλος της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008.

Όσοι αφορά τα θέματα εμπορίου και φορολογίας όσοι παρευρεθούν στο Νταβός περιμένουν με ενδιαφέρον να δουν τις αμερικάνικές θέσεις. Έχει δηλώσει ότι θα παρευρεθεί ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ αν και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν ερωτηματικά για τη συμμετοχή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέμα συζήτησης θα αποτελέσει φέτος στο Νταβός και η επερχόμενη αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.