HΠΑ: «Θα ψηφίσουμε σήμερα για να επαναλειτουργήσει η διοίκηση και να διαπραγματευόμαστε για μια συνολική συμφωνία»

HΠΑ: «Θα ψηφίσουμε σήμερα για να επαναλειτουργήσει η διοίκηση και να διαπραγματευόμαστε για μια συνολική συμφωνία»

Οι γερουσιαστές του Δημοκρατικού Κόμματος αποδέχθηκαν έναν προσωρινό συμβιβασμό για τον προϋπολογισμό που θα επιτρέψει να μπει τέλος στη μερική αναστολή της ομοσπονδιακής διοίκησης των ΗΠΑ, ανέφερε σήμερα ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ.

«Έπειτα από πολλές συζητήσεις, προσφορές και αντιπροσφορές ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων κι εγώ καταλήξαμε σε συμφωνία» επισήμανε ο Σούμερ. «Θα ψηφίσουμε σήμερα προκειμένου να επαναλειτουργήσει η διοίκηση και να συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε για μια συνολική συμφωνία» για την τύχη των εκατοντάδων χιλιάδων νέων μεταναστών που μπήκαν παράτυπα στις ΗΠΑ, όταν ήταν παιδιά, δήλωσε ο Σούμερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έως σήμερα οι Δημοκρατικοί αρνούνταν να ψηφίσουν υπέρ της προσωρινής παράτασης της χρηματοδότησης χωρίς να τους έχουν δοθεί σαφείς εγγυήσεις για τους λεγόμενους «Ονειροπόλους», προκειμένου να μπορέσουν να παραμείνουν στις ΗΠΑ και να τους αναγνωριστεί νόμιμο καθεστώς.Η συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών αφορά ένα μέτρο που θα εξασφαλίσει προσωρινή χρηματοδότηση για τις δημόσιες υπηρεσίες ως την 8η Φεβρουαρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.