ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωσία: Παράλογοι οι ισχυρισμοί για ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ

Ρωσία: Παράλογοι οι ισχυρισμοί για ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι «οι ισχυρισμοί ότι Ρώσοι πολίτες παρενέβησαν στις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι παράλογοι».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το ομοσπονδιακό συμβούλιο Ενόρκων παρέπεμψε νωρίτερα σήμερα 13 Ρώσους και 3 ρωσικές οντότητες με την κατηγορία της ανάμιξης στις αμερικανικές εκλογές και τις πολιτικές διαδικασίες.

«Δεκατρείς άνθρωποι παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ; Δεκατρείς εναντίον μυστικών υπηρεσιών με προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων; Εναντίον υπηρεσιών κατασκοπείας και αντικατασκοπίας, εναντίον των πιο σύγχρονων τεχνολογιών; Παράλογο; Ναι», έγραψε η Ζαχάροβα σε μια ανάρτησή της στο Facebook.

«Οι Αμερικανοί βλέπουν ότι θέλουν να δουν»

Από την μεριά του ο Ρώσος επιχειρηματίας Εβγκένι Πριγκόζιν δήλωσε ότι δεν είναι ταραγμένος από τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Αμερικανοί είναι πολύ συναισθηματικοί άνθρωποι, βλέπουν ό,τι θέλουν να δουν. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνους. Δεν έχω διόλου αναστατωθεί που το όνομά μου βρίσκεται στη λίστα. Εάν θέλουν να βλέπουν τον διάβολο, ας τον δουν» πρόσθεσε ο Πριγκόζιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.