ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Λέγκα του Βορρά»: Κατά των παράνομων μεταναστών ο πρώτος μαύρος γερουσιαστής της Ιταλίας

«Λέγκα του Βορρά»: Κατά των παράνομων μεταναστών ο πρώτος μαύρος γερουσιαστής της Ιταλίας

Κατά των παράνομων μεταναστών τάσσεται ο γεννημένος στη Νιγηρία επιχειρηματίας Τόνι Ιγουόμπι, ο οποίος έγινε μέλος της Λέγκα πριν από είκοσι πέντε χρόνια και είναι υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής του κόμματος.

Μετά την εκλογή του ο 62χρονος Ιγουόμπι, έσπευσε να ευχαριστήσει τον επικεφαλής του κόμματος Ματέο Σαλβίνι.

«Πρόκειται για έναν μεγάλο ηγέτη που επέτρεψε στη Λέγκα να γίνει η πρώτη δύναμη της ιταλικής κεντροδεξιάς. Όσο για μένα, έπειτα από 25 χρόνια μαχών που έδωσα μέσα στην μεγάλη οικογένεια της Λέγκα, σας ανακοινώνω ότι ξεκινά μια ακόμη πρόκληση», έγραψε στο Facebook ο επιχειρηματίας του τομέα της πληροφορικής.

Παράλληλα, δηλώνει ότι «επιθυμεί μια νόμιμη μετανάστευση, μια μετανάστευση υπό έλεγχο, διότι η Λέγκα δεν είναι κατά των ανθρώπων, αλλά κατά των παράνομων μεταναστών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιγουόμπι είναι παντρεμένος με Ιταλίδα και αρχικά είχε πάει πριν από 40 χρόνια στην Ιταλία για σπουδές. Έχει δυο παιδιά και στο βιογραφικό του περιλαμβάνεται σχεδόν κάθε απασχόληση: υδραυλικός, οικοδόμος, οδοκαθαριστής, υπάλληλος σε δήμο στην βόρειο Ιταλία, και δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή Σπριάνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.