ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρώσος υπ. Ενέργειας: «Πολιτικά υποκινούμενη απόφαση του Λονδίνου να μειώσει τις εισαγωγές φυσικού αερίου»

Ρώσος υπ. Ενέργειας: «Πολιτικά υποκινούμενη απόφαση του Λονδίνου να μειώσει τις εισαγωγές φυσικού αερίου»

Ο υπουργός Ενεργείας της Ρωσίας δήλωσε σήμερα ότι πληροφορήθηκε πως η Βρετανία εξετάζει τη μείωση στις εισαγωγές φυσικού αερίου από τη Ρωσία στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει μετά την απόδοση της ευθύνης στη Μόσχα για τη δηλητηρίαση του Σεργκέι Σκριπάλ.

Ο Αλεξάντερ Νόβακ είπε στους δημοσιογράφους ότι καθε χώρα είναι ελεύθερη να επιλέγει τη δική της ενεργειακή πολιτική αλλά πρόσθεσε ότι αν το Λονδίνο λάβει μια τέτοια απόφαση, θα θεωρηθεί “πολιτικά υποκινούμενη” και ότι κάτι τέτοιο δεν συμβάλλει στην προώθηση του ανταγωνισμού στην ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου.

Η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι επιβεβαίωσε χθες Τετάρτη στο κοινοβούλιο ότι το Λονδίνο βολιδοσκοπεί άλλες χώρες, εκτός της Ρωσίας, για τις προμήθειες φυσικού αερίου.

Η Μέι είπε επίσης ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με την ΕΕ εξακολουθούν να αναζητούν μια ευκαιρία για να μειώσουν την εξάρτησή τους από το ρωσικό φυσικό αέριο καθώς η Μόσχα φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκε αυτή την εξάρτηση για να ασκήσει επιρροή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.