Χωρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ από την 40χρονη «εκρηκτική» γυναίκα του; (φωτό, βίντεο)

Χωρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ από την 40χρονη «εκρηκτική» γυναίκα του; (φωτό, βίντεο)

Ο γάμος του μεγαλύτερου γιου του Τραμπ, Ντόναλντ τζούνιορ και της γυναίκας του Βανέσα και σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού βρίσκεται πέρα από κάθε σημείο επαναθέρμανσης.

Ο 40χρονος Ντόναλντ τζούνιορ προτιμά να πηγαίνει για κυνήγι, για εξάσκηση στη σκοποβολή, ενώ λείπει συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια για τις επιχειρήσεις του πατέρα του, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την οικογένειά του, όπως είπαν πηγές στο Page Six: «Αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό προβλήματα. Ήλπιζαν να παραμείνουν μαζί όσο ο Τραμπ είναι πρόεδρος, αλλά δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερα να τα βρουν. Εκείνος απουσιάζει συνέχεια».

Ο Ντόναλντ τζούνιορ παντρεύτηκε τη συνομήλική του Βανέσα το Νοέμβριο του 2005 κι έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, την 10χρονη Κάι Μάντισον, τον 9χρονο Ντόναλντ Γ , τον 6χρονο Τρίσταν Μίλος, τον κατά ένα χρόνο μικρότερό του Σπένσερ Φρέντερικ και την 3χρονη Κλόι Σοφία. Αλλά ενώ η Βανέσα είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της, ο άντρας λείπει συνέχεια. Τον Φεβρουάριο είχε πάει για σαφάρι στην Ινδία, ενώ συχνά απουσιάζει σε τουρνουά γκολφ, ή για ψάρεμα, ενίοτε παίρνοντας μαζί και κάποια από τα παιδιά του.

«Ο Ντον τζούνιορ λείπει συχνά, πράγμα που έχει συμβάλει πολύ στα προβλήματα του γάμου τους. Η Βανέσα είναι αφοσιωμένη μητέρα, αλλά μένει ολοένα και περισσότερο χρόνο μόνη της στη σπίτι με τα παιδιά», είπε φίλος του ζευγαριού.

Ένα άλλο θέμα που την απασχολεί είναι ότι τα φώτα της δημοσιότητας είναι μονίμως στραμμένα στα μέλη της οικογένειας του Ρεπουμπλικανού προέδρου των ΗΠΑ, ειδικά από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στο Οβάλ Γραφείο.

«Η Βανέσα είναι εκ φύσεως άτομο πολύ χαμηλών τόνων και νιώθει άβολη μ’ όλη αυτή τη δημοσιότητα στην παγκόσμια σκηνή», είπε μια άλλη πηγή στο Page Six. «Ανησυχεί και για τα παιδιά της, ιδιαίτερα αφότου παρέλαβε μια απειλητική επιστολή με λευκή σκόνη».

Αν και δεν έχουν ακόμη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, φίλοι τους λένε ότι αυτό είναι θέμα χρόνου, αφού ζουν χωριστά. Εκπρόσωπος του Ντόναλντ τζούνιορ, της Βανέσα και του Οργανισμού Τραμπ αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.