ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσία: «Οι άνθρωποι στις ΗΠΑ που επιδιώκουν την καταστροφή των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, παίζουν με την φωτιά»

Ρωσία: «Οι άνθρωποι στις ΗΠΑ που επιδιώκουν την καταστροφή των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, παίζουν με την φωτιά»

O Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα θ’ αντιδράσει στο νέο πλαίσιο κυρώσεων που έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ, μέσω της επέκτασης της «μαύρης λίστας» που έχει καταρτιστεί σε βάρος Αμερικανών πολιτών, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο Ριαμπκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει την αρχή της ισοδύναμης αντίδρασης αναφορικά με τις κυρώσεις που τις έχουν επιβληθεί, για την υπόθεση της εμπλοκής της στις αμερικανικές εκλογές το 2016, αλλά και τις κυβερνοεπιθέσεις. Ωστόσο, η Ρωσία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων.

Η Μόσχα επιθυμεί να διατηρήσει έναν διάλογο με την Ουάσινγκτον, αλλά οι άνθρωποι στις ΗΠΑ που επιδιώκουν την καταστροφή των σχέσεων με την Ρωσία, παίζουν με την φωτιά, μετέδωσε το RIA, επικαλούμενο τον Ριαμπκόφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ο Ρώσος υπουργός των Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ χαρακτήρισε ως απαράδεκτη την απειλή των ΗΠΑ για βομβαρδισμό της Δαμασκού, πρωτεύουσας της Συρίας. Ο Λαβρόφ δήλωσε επίσης, ότι περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν χθες την ανατολική Γούτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.