ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έφτασε ο Μακρόν στις ΗΠΑ για την σημαντική συνάντηση με τον Ντ.Τραμπ

Έφτασε ο Μακρόν στις ΗΠΑ για την σημαντική συνάντηση με τον Ντ.Τραμπ

Λίγο μετά τις 8 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) προσγειώθηκε στην Ουάσινγκτον το αεροσκάφος του Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Γάλλος πρόεδρος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ, έπειτα από την πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ. Ηταν όμως η σύζυγός του εκείνη που εμφανίστηκε πρώτη.

Η Μπριζίτ Μακρόν κοντοστάθηκε στην πόρτα του αεροσκάφους, για να βρεθεί στο πλευρό της ο Γάλλος πρόεδρος, τον έπιασε από το χέρι και κατέβηκαν μαζί τη σκάλα, πάνω στην οποία είχε στρωθεί κόκκινο χαλί.

Στις πρώτες του δηλώσεις, στην αεροπορική βάση Αντριους, ο Μακρόν ανέφερε ότι στην ατζέντα των συνομιλιών του με τον Αμερικανό ομόλογό του θα είναι ζητήματα ασφαλείας- η Β. Κορέα, η Συρία, η κρίση στις σχέσεις με τη Ρωσία- αλλά και θέματα εμπορίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.