Βίντεο: Ο Ντ. Τραμπ καθαρίζει την πιτυρίδα από το πέτο του Εμμ. Μακρόν και το διαδίκτυο «πέφτει»

Βίντεο: Ο Ντ. Τραμπ καθαρίζει την πιτυρίδα από το πέτο του Εμμ. Μακρόν και το διαδίκτυο «πέφτει»

Το πρώτο επίσημο δείπνο της θητείας του σε αρχηγό κράτους αναμένεται να παραθέσει σήμερα στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στον Εμμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν.

Είναι μια βραδιά με αυστηρό πρωτόκολλο, το οποίο για λίγα λεπτά πήγε… περίπατο!

Λίγο μετά τα όσα συνέβησαν μέσα στον Λευκό Οίκο, Αμερικανοί και Γάλλοι επικοινωνιολόγοι πιθανώς… έκαιγαν τα διπλώματά τους! Κι αυτό διότι ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να συμπεριφερθεί σαν… άνθρωπος!

Όλα κυλούσαν ομαλά. Ο Τραμπ έπλεκε το εγκώμιο του Μακρόν ενώπιον δημοσιογράφων, φωτογράφων και των… καταιγιστικών φλας των τελευταίων.

«Κύριε πρόεδρε όλοι λένε πόσο υπέροχη σχέση έχουμε και στην πραγματικότητα έχουν δίκιο. Δεν είναι fake news. Επιτέλους, δεν είναι fake news! Λοιπόν, είναι μεγάλη τιμή που βρίσκεστε εδώ, αλλά έχουμε όντως μια υπέροχη σχέση», λέει ο Τραμπ για τον Μακρόν.

Θέλοντας προφανώς να αποδείξει τα λεγόμενά του και το ότι υπάρχει άνεση μεταξύ των δύο ανδρών, ο Τραμπ ξαφνικά… καθαρίζει το πέτο του Μακρόν από την… πιτυρίδα του!

Και συμπληρώνει: «Για την ακρίβεια θα βγάλω αυτό το μικρό κομμάτι πιτυρίδας! Ένα μικρό κομμάτι. Πρέπει να τον κάνουμε τέλειο. Είναι τέλειος.Είναι πραγματικά τέλειο που βρίσκομαι μαζί σας και είστε ένας υπέροχος φίλος. Σας ευχαριστώ»!

Το αμήχανο γέλιο του Μακρόν τα λέει όλα, ενώ αμέσως μετά ευχαριστεί τον Ντόναλντ Τραμπ και οι δύο άνδρες κάθονται στις πολυθρόνες…

Δείτε το βίντεο

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, κυκλοφορεί ένα ακόμη βίντεο. Ένα βίντεο που δείχνει αυτή την στενή φιλία για την οποία μιλούσε ο αμερικανός πρόεδρος.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται έξω από τον Λευκό Οίκο και ο Πλανητάρχης δίνει το… σύνθημα για να φύγουν! Όχι έτσι απλά όμως. Παίρνει από το… χεράκι (κυριολεκτικά) τον Γάλλο πρόεδρο και αποχωρούν!

Δείτε τις εικόνες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.