ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το βλέμμα του Εμμ. Μακρόν «καρφωμένο» πάνω στην Μελάνια Τραμπ – Μαγεμένος με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ (φωτό)

Το βλέμμα του Εμμ. Μακρόν «καρφωμένο» πάνω στην Μελάνια Τραμπ – Μαγεμένος με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ (φωτό)

«Λευκή θύελλα» η Μελάνια Τραμπ! Μαγνήτισε τα βλέμματα με μία επιβλητική εμφάνιση…

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας επισκέπτεται επίσημα τις ΗΠΑ, μετά από πρόσκληση του Τραμπ και εκτός από τις τυπικότητες και τα πρωτόκολλα, υπάχρουν και οι πιο αυθόρμητες στιγμές.

Πολλές από αυτές μας χάρισε ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος… τα είδε όλα με την Μελάνια Τραμπ! Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2017, όταν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ είχαν επισκεφθεί… τους Μακρόν στην Γαλλία.

Και τότε, το «δίδυμο» Μακρόν – Μελάνια είχε απασχολήσει τα media. Είτε με φωτογραφίες… φωτιά, είτε με ένα (προεδρικό) βλέμμα που τα έλεγε όλα!

Ο Μακρόν, πάντως, έχει σε εκτίμηση την Μελάνια Τραμπ και δεν προσπαθεί καν να το κρύψει. Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός του Reuters, ο οποίος «συνέλαβε» τον Γάλλο πρόεδρο να κοιτά… μαγεμένος την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, λίγο πριν τον θερμό τους εναγκαλισμό.

Ιππότης ο Μακρόν, φίλησε το χέρι της Μελάνια!

Ο Μακρόν, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Λίγο αργότερα επιστράτευσε τους καλούς του τρόπους (Γάλλος είναι άλλωστε), έσκυψε και φίλησε το χέρι της Μελάνια Τραμπ. Η οποία τον κοιτούσε δείχνοντας χαρούμενη!

Θέλοντας στην συνέχεια να κρατήσει τα προσχήματα (ή να αποφύγει την… συζυγική γκρίνια), ο Γάλλος πρόεδρος έκανε το ίδιο και στην σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιέ, η οποία βρίσκονταν ακριβώς δίπλα.

Πήρε… εκδίκηση ο Τραμπ;

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχονταν στα… ενδότερα τον Γάλλο ομόλογό του και μπροστά στις κάμερες του αφαιρούσε ένα «μικρό κομματάκι πυτιρίδας», όπως χαρακτηριστικά είπε, από το πέτο!

Συμπληρώνοντας πως «θέλουμε να είναι τέλειος«! Να ήταν αυτό μια άτυπη εκδίκηση του αμερικανού Προέδρου;

Δείτε τις φωτογραφίες :

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.