ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλί Χαμενεΐ: «Η Τεχεράνη δε θα παραδοθεί ποτέ στο «μπούλινγκ» του Τραμπ» – Κάλεσμα προς όλα τα μουσουλμανικά έθνη

Αλί Χαμενεΐ: «Η Τεχεράνη δε θα παραδοθεί ποτέ στο «μπούλινγκ» του Τραμπ» – Κάλεσμα προς όλα τα μουσουλμανικά έθνη

Την ισχυρή πεποίθηση πως το Ιράν δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψει στις απαιτήσεις και τον εκφοβισμό των Αμερικανών αποκάλυψε σήμερα ο ανώτατος ηγέτης της χώρας Αλί Χαμενεΐ. Μάλιστα, απηύθυνε κάλεσμα προς όλα τα μουσουλμανικά έθνη, ώστε να στραφούν ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση του Ιράν.

Το ιρανικό έθνος έχει αντισταθεί με επιτυχία στις ψευτοπαλικαρίστικες προσπάθειες της Αμερικής και άλλων αλαζονικών δυνάμεων και θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε… Όλα τα μουσουλμανικά έθνη θα πρέπει να αντιτεθούν ενωμένα στην Αμερική και σε άλλους εχθρούς», δήλωσε ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

Η ανώτατη αρχή του Ιράν επέκρινε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ επειδή είπε την Τρίτη ότι κάποιες χώρες στη Μέση Ανατολή «δεν θα αντέξουν ούτε μία εβδομάδα» χωρίς την προστασία των ΗΠΑ.

«Τέτοια σχόλια είναι ταπεινωτικά για τους μουσουλμάνους… Δυστυχώς στην περιοχή μας διεξάγεται ένας πόλεμος ανάμεσα σε μουσουλμανικές χώρες. Οι οπισθοδρομικές κυβερνήσεις κάποιων μουσουλμανικών χωρών πολεμούν με άλλες χώρες», είπε ο Χαμενεΐ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ιράν και η Σαουδική Αραβία έχουν εμπλακεί εδώ και χρόνια σε έναν πόλεμο δι΄αντιπροσώπων, ανταγωνιζόμενοι για την κυριαρχία σε μια περιοχή από το Ιράκ μέχρι τη Συρία και από τον Λίβανο μέχρι την Υεμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.