ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Ο Ντ. Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ο Μάικλ Κόεν τον εκπροσώπησε στην υπόθεση με την Στ. Ντάνιελς

ΗΠΑ: Ο Ντ. Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ο Μάικλ Κόεν τον εκπροσώπησε στην υπόθεση με την Στ. Ντάνιελς

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο δικηγόρος του Μάικλ Κόεν, που βρίσκεται στη μέση μιας δικαστικής δίνης στην υπόθεση με την πρωταγωνίστρια των αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, τον εκπροσώπησε σε αυτή τη διαμάχη, στο πλαίσιο της οποίας ο Κόεν κατέβαλε το ποσό των 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει ότι δεν είχε γνώση της πληρωμής που καταβλήθηκε στη Ντάνιελς από τον δικηγόρο του προκειμένου εκείνη να μην αποκαλύψει τη σεξουαλική σχέση που είχε με τον Ρεπουμπλικανό το 2006 και αρνείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την πορνοστάρ.

«Ο Μάικλ με εκπροσωπεί (…) σε ορισμένες υποθέσεις, όπως σε αυτήν την τρελή υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς. Με εκπροσώπησε» δήλωσε ο μεγιστάνας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

«Έχω πολλούς δικηγόρους. Έχω δικηγόρους, είναι θλιβερό όμως έχω τόσους δικηγόρους, που δεν θα το πιστεύετε. Ο Μάικλ είναι ένας» εξ αυτών, συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.