ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ιερουσαλήμ: Ποιες χώρες διέψευσαν ότι πήγαν στα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ

Ιερουσαλήμ: Ποιες χώρες διέψευσαν ότι πήγαν στα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ

Η διαμαρτυρία των Παλαιστινίων τη Δευτέρα, συνέπεσε με την επίσημη μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ, από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, κάτι που αν και ο ίδιος ο Τραμπ διέψευσε, μεταφράστηκε από πολλούς ως επίσημη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του κράτους του Ισραήλ.

Αν και η διαμαρτυρία των Παλαιστινίων αναμενόταν μεγάλη, ακόμα περισσότεροι προσήλθαν λόγω της πρεσβείας.

Το φιάσκο για τα αμερικανο-ισραηλινά πανηγύρια ήρθε λίγες ώρες αργότερα, καθώς αρκετές χώρες διέψευσαν επίσημα ότι ούτε παρευρέθησαν στην τελετή, ούτε είχαν επιβεβαιώσει ποτέ ότι θα παραβρεθούν. Όπως φαίνεται αυτή η λίστα εκδόθηκε αυθαίρετα. Διέψευσαν το ότι πήγαν στην Ιερουσαλήμ, η Ακτή Ελεφαντοστού, η Σερβία, το Νότιο Σουδάν, η Ταϊλάνδη, η Ουκρανία, ο Παναμάς, το Βιετνάμ, το Ελ Σαλβαδόρ και το Περού.

Δείτε τη λίστα με τις χώρες που δεν παρευρέθησαν ποτέ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.